MASZ PSY DO ADOPCJI?!! KONIECZNIE PRZECZYTAJ!!!!!!

"Czarne kwiatki"

Moderator: Sula

MASZ PSY DO ADOPCJI?!! KONIECZNIE PRZECZYTAJ!!!!!!

Postprzez libra » 16 cze 2014, o 13:36

UWAGA! UDOSTĘPNIAJCIE! INFORMUJCIE i OSTRZEGAJCIE ZNAJOMYCH, ORGANIZACJE I FUNDACJE!!
Nero został odszukany przez swojego poprzedniego właściciela Michała ( nadal szuka domu!! ). - viewtopic.php?f=43&t=160
Michał rozpoznał kobietę, która psa adoptowała, to POSZUKIWANA LISTEM GOŃCZYM KATARZYNA JUSKOWIAK !! Nero miał dużo szczęścia, że go oddała.. szczeniak, którego też adoptowała niestety go nie miał i został przez nią uśpiony
TUTAJ WIĘCEJ INFORMACJI - http://emir.eev.pl/printview.php?t=1530 ... mp;start=0

Kobieta działa teraz na terenie Trójmiasta ( Gdańsk ) i Ełku! To jej w miarę aktualne zdjęcie - https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... nt_count=1
UWAGA! Kobieta zmienia wygląd, kolor włosów, miejsce zamieszkania.

sporo info na dogo - http://www.dogomania.pl/forum/threads/2 ... 2osz-UWAGA
......................................
DODATKOWE INFO:
16.10.2013 już po wyjściu z więzienia kontaktowała się w sprawie adopcji goldena z numeru: +48733671620
od stycznia do maja 2014 roku posługiwała się takim numerem - 537 525 233
libra
Master

Re: MASZ PSY DO ADOPCJI?!! KONIECZNIE PRZECZYTAJ!!!!!!

Postprzez milkaelk » 28 cze 2014, o 11:35

Dziś rozmawiałam dość długo z kobietą, która dała K.J. szczeniaczki. Jej przedstawiła się prawdziwym imieniem i nazwiskiem. Kontakt maja cały czas!!!! Wzięła od niej nie jednego, ale 3 maluchy. Trop nadal prowadzi do Gdańska, tam powiozła jednego pieska dla koleżanki. Piotr, od którego brałam Nero, jest także znany tej pani. Opisała go. Wspominała o samochodzie, którym jeździli razem. Niestety to wszystko nie jest takie proste. Policja formalnie nic nie zrobi, gdyż doskonale się maskowała. Kobiecie od szczeniaczków opowiedziała także historię o "przestępczyni" (czyli o sobie), która ma wspólniczkę w okolicznej wsi. Wspominała też o działce letniskowej w okolicy Ełku. Przychodziła do niej z mężczyzną znanym w półświatku. Powęszymy tu w przyszłym tygodniu.
Wie, że Nero jest w Krzeczkowie i próbowała go wydostać, ale nie ma dokumentów, potwierdzających jej prawo do psa. Są u mnie. Zresztą kierownik zna sprawę od Michała i jest czujny.
milkaelk
Bywalec

Re: MASZ PSY DO ADOPCJI?!! KONIECZNIE PRZECZYTAJ!!!!!!

Postprzez milkaelk » 28 cze 2014, o 22:07

Dziś gorąca telefoniczna linia z panią od szczeniaczków. Głowa mi pęka. jeżeli przyjąć, że osoba , o której opowiadała, to lustrzane odbicie K.J., a wszystko na to wskazuje, to mozna mieć niemal pewność, że były w okresie od stycznia do maja co najmniej 2 psy: maltańczyk i jamnik adoptowany ze Szczecina, podobno w strasznym stanie (świerzb). Opowiadała, że rzekoma oskarżana przez nią kobieta uśpiła te psy w gabinecie wet ( sprawdzę to po niedzieli, bo gabinet daleko ode mnie, ale faktem jest, ze tam sie takie rzeczy praktykuje). Ona sama wybierała przy pani szczeniaczkowej psy z olx, bo Nero jest smutny, gdy jest sam ( to samo pisała na setery adopcje, że potrzebne jest towarzystwo). Argumentem za uśpieniem miała być parwowiroza, krwawienia, wywoływane przez podanie trutki na szczury. Pani od szczeniaczków robi teraz liste psów, o których Juskowiak jej opowiadała. Jak ja dostanę, umieszczę tutaj. Warto by było sprawdzic przynajmniej te schroniskowe i fundacyjne. Wspominała też, że w rozmowie pojawila się informacja, że psy były w domu krótko, maX 2 tygodnie. Szok!!!!
milkaelk
Bywalec

Powrót do Ku przestrodze